Ο Δήμαρχος

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Βασίλης Περγάλιας

Ο Βασίλης Περγάλιας γεννήθηκε το έτος 1966 στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Είναι παντρεμένος με την Τζούλη Κούτσουρη και έχει μια κόρη 24 ετών την Άγκη που σπουδάζει στο Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ. Είναι πτυχιούχος σχολής Λογιστών και δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας από το 1987 μέχρι και σήμερα.

Η ενασχόληση του με τα κοινά του τόπου ξεκίνησε το 1998 οπότε και εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σχηματαρίου.Η συνεχής επανεκλογή του τα επόμενα χρόνια του έδωσε την δυνατότητα να αναπτύξει πλούσια πολιτική και αυτοδιοικητική εμπειρία.

Από το 1998 έως 2014: εκλέγεται ανελλιπώς δημοτικός σύμβουλος στον τέως Δήμο Σχηματαρίου και νύν Καλλικρατικό Δήμο Τανάγρας.

Από το 2002 έως το 2004: διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σχηματαρίου.

Από το 2010 έως 2012: διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο Καλλικρατικό Δήμο Τανάγρας, ενώ από το 2014 μέχρι και σήμερα έχει εκλεγεί δύο φορές ως Δήμαρχος Τανάγρας με αξιοσημείωτο ποσοστό, για ένα Δήμο που εκτείνεται από το Δήλεσι έως τα ορεινά Δερβενοχώρια.

Αξιοσημείωτη είναι και η δημόσια προσφορά του στο χώρο του αθλητισμού, στο οποίο έχει συνεισφέρει από διάφορες διοικητικές θέσεις. Τέλος, έχει διατελέσει Πρόεδρος του αθλητικού ποδοσφαιρικού σωματείου«Αναγέννηση Σχηματαρίου» το οποίο ιστορικά έχει σημειώσει αρκετές διακρίσεις σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

    Τα παράπονά σου στο Δήμαρχο
    Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα στοιχεία σας παραμένουν αυστηρά εμπιστευτικά.