NEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Κατασκευή χλοοτάπητα στο Γήπεδο Οινοφύτων
/ / /

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Κατασκευή χλοοτάπητα στο Γήπεδο Οινοφύτων

Στις 8/10/2019 υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση του έργου “Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο της Δ.Κ.Οινοφύτων” μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Τανάγρας από τους νόμιμους εκπροσώπους κ. κ. Φάνη Σπανό και Βασίλη Περγάλια, αντίστοιχα. Το συγκεκριμένο έργο είναι ένα από τα έργα που είχε εξαγγείλει ο πρώην Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Μπακογιάννης και ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 400.000 ευρώ με Φ.Π.Α.

Η πληρωμή της προμήθειας θα γίνει σε ποσοστό 100% με την οριστική παραλαβή του έργου και θα πραγματοποιηθεί από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Προγραμματικής σύμβασης το έργο θα έχει υλοποιηθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2020 και θα έχει παραδοθεί και παραληφθεί από τον Δήμο έως τον Σεπτέμβριο του 2020.

Με τη δρομολόγηση υλοποίησης του έργου “Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο της Δ.Κ. Οινοφύτων” αποδεικνύεται έμπρακτα το ενδιαφέρον και η μέριμνα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Τανάγρας για τον αθλητισμό και για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου αυτές να γίνουν περισσότερο ασφαλείς και φιλικές για τους αθλητές και τους πολίτες που τις χρησιμοποιούν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ

Γήπεδο Οινοφύτων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Δήμος Τανάγρας τίμησε τον οπλαρχηγό Αθανάσιο Σκουρτανιώτη
Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο “Προμήθεια ελαστικών”