NEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Μήνυμα κι ευχές του Δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων
/ / /

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Μήνυμα κι ευχές του Δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που μαθητές και μαθήτριες μπαίνουν στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων, νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους, ότι:

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν την κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ζωή σας, ωστόσο, δεν βασίζεται στην  επιτυχία ή την αποτυχία σ΄ έναν διαγωνισμό. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μία από τις πολλές “μάχες” που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά συνάμα και η αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες. Βασικός στόχος σας θα πρέπει να είναι να γίνετε χρήσιμοι πολίτες και ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Προσπαθήστε σήμερα με αυτοπεποίθηση και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και κυρίως με σωστή διαχείριση του άγχους σας να διαγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Να κοιτάζετε όμως πάντα το μέλλον σας με αισιοδοξία, όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων. Άλλωστε η ζωή δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε μία προσπάθεια.

Στον αγώνα αυτόν δεν είστε μόνοι σας. Έχετε συμπαραστάτες τους γονείς σας που στηρίζουν κάθε προσπάθεια και επιλογή σας καθώς και τους εκπαιδευτικούς σας, που δίνουν το δικό τους αγώνα για τη σωστή προετοιμασία σας.

Αγαπητά μου παιδιά,

Σ’ αυτή λοιπόν τη σημαντική στιγμή της ζωής σας θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχηθώ Υγεία, Υπομονή, Δύναμη και κάθε Επιτυχία στον αγώνα, που ξεκινάτε.

Επίσης, θερμές ευχές και δύναμη στους γονείς σας, που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, αλλά και στους εκπαιδευτικούς σας που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σας σε κάθε βήμα.

Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία στον καθένα και στην καθεμιά σας ξεχωριστά!»

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Βασίλης Περγάλιας

ΔΤ-ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 30-5-2023

Παράταση εγγραφής νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τανάγρας
Πρόσκληση για την 19η/2023 τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής