NEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Συνέχιση προληπτικών απολυμάνσεων στο Δήμο Τανάγρας
/ / /

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Συνέχιση προληπτικών απολυμάνσεων στο Δήμο Τανάγρας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα προληπτικών απολυμάνσεων, το οποίο εφαρμόζει ο δήμος Τανάγρας στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Την Παρασκευή 20/3/2020 πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τα γραφεία του δημαρχείου, επί της πλατείας των Παμεγγίστων Ταξιαρχών και την Κυριακή 22/3/2020 σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Κέντρου Υγείας στο Σχηματάρι.

Την Τρίτη 24/03/2020 πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Κέντρου Υγείας (ΙΚΑ) στα Οινόφυτα καθώς και στο Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου.

Σήμερα Παρασκευή 27/03/2020 πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους των στάσεων ΚΤΕΛ και Ταξί στο Σχηματάρι, στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, στο παλαιό δημαρχείο Σχηματαρίου, στο κοινοτικό κατάστημα / αγροτικό ιατρείο και ΚΕΠ Δηλεσίου, στο Δημαρχείο Πύλης, στο κοινοτικό κατάστημα Σκούρτων και στο δημαρχείο Σχηματαρίου (το πρόγραμμα των απολυμάνσεων σήμερα θα συνεχιστεί με το δημαρχείο και το ΚΕΠ Οινοφύτων).

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν από ειδικό εξειδικευμένο συνεργείο.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας δήλωσε ότι “συνεχίζονται σχολαστικά οι απολυμάνσεις σε όλους τους δημόσιους χώρους ευθύνης του Δήμου αλλά και σε χώρους εκτός ευθύνης του, όπου χρειάστηκε. Κι όποτε κριθεί αναγκαίο θα επαναληφθούν. Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη περίοδο, όπου ο Δήμος και όλες οι υπηρεσίες του  καλούνται να συνδράμουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους συνδημότες μας, καταβάλλεται, κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται όλοι οι χώροι καθαροί και ασφαλείς για όλους μας.”

Αστυνομια
Δερβ1
Δερβ2
Δηλεσι1
Δημαρχειο1
Δημαρχειο2
Δημαρχειο3
ΚΤΕΛ
ΚΥ1
ΚΥ2
Οινοφυτα
Παλιο_Δημαρχειο
Ταξι

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – Συνεχεια

Πίνακας αποφάσεων 10ης/2020 (ΕΚΤΑΚΤΗΣ) συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
Προκήρυξη ανοιχτού (ηλεκτρονικού) διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο “Υπηρεσίες ενεργειακής αναβάθμισης και αυτοματοποίησης συστημάτων ηλεκτροφωτισμού Κ/Χ”