NEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Συνεχίζονται αδιάκοπα οι απολυμάνσεις σε όλο το Δήμο Τανάγρας. Σχολαστική απολύμανση ξεκίνησε σε σχολεία με προτεραιότητα τα Λύκεια που από Δευτέρα 11 Μαΐου επαναλειτουργούν.
/ / /

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Συνεχίζονται αδιάκοπα οι απολυμάνσεις σε όλο το Δήμο Τανάγρας. Σχολαστική απολύμανση ξεκίνησε σε σχολεία με προτεραιότητα τα Λύκεια που από Δευτέρα 11 Μαΐου επαναλειτουργούν.

Από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Δήμος Τανάγρας πραγματοποιεί ασταμάτητα καθημερινές δράσεις απολύμανσης σε κάθε γωνιά του δήμου, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις του στην προσπάθεια να περιοριστεί η πανδημία του κορωνοϊού και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες συνεχίστηκαν με εντατικούς ρυθμούς οι απολυμάνσεις σε δημόσιους, κοινόχρηστους και πολυσύχναστους χώρους καθώς και στα κτιριακά συγκροτήματα που στεγάζονται τα Γενικά Λύκεια και το Επαγγελματικό Λύκειο του Δήμου μας, ώστε να υποδεχτούν με ασφάλεια μαθητές και καθηγητές της Γ΄ Λυκείου που πρόκειται να επιστρέψουν στα μαθήματά τους από τη Δευτέρα 11 Μαΐου. Αντίστοιχες απολυμάνσεις έχουν προγραμματιστεί και στα υπόλοιπα σχολικά συγκροτήματα των Γυμνασίων, που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας θα ξεκινήσουν να επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 18 Μαΐου.

Οι πλήρεις και σχολαστικές απολυμάνσεις από εξειδικευμένη πιστοποιημένη εταιρεία καθώς και από συνεργεία του Δήμου,  τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν στους παρακάτω χώρους:

Από εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εταιρεία

  • Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ασωπίας
  • Γενικό Λύκειο Οινοφύτων
  • Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Πύλης
  • Γενικό Λύκειο Σχηματαρίου
  • Επαγγελματικό Λύκειο Σχηματαρίου
  • Δημαρχείο Οινοφύτων
  • Κέντρο Υγείας Οινοφύτων
  • Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου
  • Παλαιό Δημαρχείο – ΚΕΠ Σχηματαρίου
  • Δημαρχείο Άρμα
  • Δημαρχείο – ΚΕΠ Οινοφύτων
  • ΚΕΠ Ασωπίας
  • Κοινοτικό γραφείο Τανάγρας

Από συνεργεία του δήμου:

  • Δ.Ε. Σχηματαρίου: Σχηματάρι, Οινόη και
  • Δ.Ε. Οινοφύτων: Οινόφυτα, Κλειδί, Άγιος Θωμάς

Ο δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, δηλώνει ότι «ο Δήμος μας, πριν ακόμη ισχύσουν τα μέτρα για  την αντιμετώπιση της πανδημίας, πρωτοστατώντας ξεκίνησε από τις αρχές Ιανουαρίου προληπτικές απολυμάνσεις στα σχολικά κτίρια, τις οποίες και συνέχισε διευρύνοντας τες σε όλους τους χώρους αρμοδιότητας του Δήμου και μη.

Σήμερα, είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε σε ένα ασφαλές υγειονομικό περιβάλλον τους μαθητές και καθηγητές της Γ΄ Λυκείου από Δευτέρα 11 Μαΐου για να ξεκινήσουν τα μαθήματα στα σχολεία του Δήμου μας και θα συνεχίσουμε με αμείωτους ρυθμούς και στις υπόλοιπες σχολικές εγκαταστάσεις όλων των βαθμίδων αλλά και σε όλους τους δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους κι όπου αλλού χρειαστεί.  Οι απολυμάνσεις, στο πλαίσιο των γενικότερων προληπτικών μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος μας, θα συνεχιστούν εντατικά, συστηματικά και σχολαστικά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, σε όλο το Δήμο μας για όσο καιρό θα ισχύσουν τα μέτρα.

Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία των παιδιών μας και όλων των δημοτών μας και την ομαλή επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα.»

1lukeioaswpias (1)
1lukeioaswpias (4)
1lukeioaswpias (5)
1lukeioaswpias (6)
1lukeioaswpias (8)
1lukeiooinofit (3)
1lukeiooinofit (4)
1lukeiooinofit (6)
1lukeiopulis (2)
1lukeiopulis (3)
1lukeiopulis (4)
1lukeiosxim (2)
1lukeiosxim (3)
1lukeiosxim (4)
1texnikolukeiosxim (1)
1texnikolukeiosxim (2)
1texnikolukeiosxim (3)
1texnikolukeiosxim (4)
dimarma (3)
dimarma (4)
dimaroinof
dimoinof (1)
fb (1)
fb (2)
kenugeiaoinof (3)
kenugeiaoinof (4)
kenugeiaoinof (5)
kenugeiasxim (1)
kenugeiasxim (2)
kepaswpia (1)
kepaswpia (2)
kepsximat (1)
kepsximat (3)
koinottanagr
kugsxim (2)
kugsxim (4)
kugsxim (6)
paliodimsxim (2)

ΔΤ – Συνεχίζονται αδιάκοπα οι απολυμάνσεις σε όλο το Δήμο Τανάγρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ψεκασμοί για καταπολέμηση κουνουπιών την εβδομάδα 11-15 Μαΐου 2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Προληπτικά μέτρα μείωσης του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2020