NEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Στο Γυμνάσιο Οινοφύτων ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας
/ / /

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Στο Γυμνάσιο Οινοφύτων ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας

Το Γυμνάσιο Οινοφύτων επισκέφτηκε χτες το πρωί (18/5), ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας με αφορμή το δεύτερο στάδιο επιστροφής των μαθητών στα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Περγάλιας συνομίλησε με τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Οινοφύτων κα Νότη Αλεξάνδρα για το ξεκίνημα της πρώτης ημέρας, την προσέλευση των μαθητών, τα μέτρα προστασίας και υγιεινής στο σχολείο και τις τάξεις, την καθαριότητα, τις προληπτικές απολυμάνσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα καθώς και για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών και τα μέτρα που πρόκειται να τηρηθούν σε συνεννόηση με την διοίκηση του ΚΤΕΛ Θηβών.

Ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης, όπως και τις προηγούμενες ημέρες πριν το άνοιγμα των σχολείων για την υποδοχή των μαθητών της Γ’ Λυκείου, έτσι και τώρα βρισκόταν σε συχνή επικοινωνία με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να στηριχθεί η προετοιμασία του ανοίγματος των σχολείων και για τους υπόλοιπους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου μας, σε θέματα καθαριότητας, απολυμάνσεων και είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Περγάλιας αναφέρει ότι: «Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για επιστροφή στην κανονικότητα είναι και η επαναλειτουργία των σχολείων. Σε συνεννόηση με τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων στηρίζουμε εμπράκτως τα σχολεία μας, σε τούτη τη νέα καθημερινότητα που καλούνται να αντιμετωπίσουν και πάντα με ενδιαφέρον, ευαισθησία, αισιοδοξία και προσήλωση στις οδηγίες των ειδικών. Θέλω να διαβεβαιώσω και πάλι ότι ο Δήμος Τανάγρας θα είναι δίπλα σε όλους τους μαθητές, καθώς και σε όλη τη σχολική κοινότητα, με όποιον τρόπο μπορεί».

ΔΤ – Στο Γυμνάσιο Οινοφύτων ο Δήμαρχος Τανάγρας

2
Συνοπτικός διαγωνισμός προμήθειας κάδων απορριμμάτων Δήμου Τανάγρας
Λειτουργία λαϊκής αγοράς Δηλεσίου Δήμου Τανάγρας στις 20/5/2020