NEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Δήμος Τανάγρας λύνει άμεσα προβλήματα στέγης σε σχολικές μονάδες του με προκατασκευασμένες αίθουσες
/ / /

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Δήμος Τανάγρας λύνει άμεσα προβλήματα στέγης σε σχολικές μονάδες του με προκατασκευασμένες αίθουσες

Στις 17/11/2020, ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας υπέγραψε σύμβαση με τον κ. Σταύρου  Γεώργιο, νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας “Εurotrade – ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΒ..Ε.Ε – Προκατασκευασμένα κτίρια”,   για την προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας που θα εγκατασταθεί στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ασωπίας. Σύμφωνα με τη σύμβαση, η νέα προκατασκευασμένη αίθουσα, εμβαδού 40,50 τ.μ, θα τοποθετηθεί στη σχολική μονάδα έως τις 28/12/2020.

Η νέα αίθουσα πληρεί όλες τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές που προβλέπονται από τις “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” (πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων), όπως προδιαγραφές θερμομόνωσης, υγρομόνωσης, ηχομόνωσης, πυροπροστασίας κλπ.

Ο προϋπολογισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση της νέας αίθουσας ανέρχεται στο ποσό των 19.500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του δήμου.

Η τοποθέτηση της νέας αίθουσας θα καλύψει εκπαιδευτικές ανάγκες της σχολικής ζωής και θα βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες, που βιώνουν καθημερινά μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δήλωσε ότι «Μια από τις βασικές προτεραιότητες μας αποτελεί η βελτίωση των σχολικών υποδομών στον Δήμο Τανάγρας. Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου “Επισκευής και συντήρησης πολλών σχολικών μονάδων του Δήμου μας” εντάσσεται και η τοποθέτηση της νέας προκατασκευασμένης αίθουσας στο Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ασωπίας, η οποία θα συμβάλλει τα μέγιστα στη διασφάλιση των συνθηκών ασφάλειας μαθητών και εκπαιδευτικών, όσο και στη βελτίωση της λειτουργικότητας της σχολικής μονάδας»

27-11-2020 ΠΡΟΚΑΤ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ Λ.Τ. ΑΣΩΠΙΑΣ

Πρόσκληση για την 41η/2020 τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Δήμος Τανάγρας: Αγροτική οδοποιία για τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας