NEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 7 Απριλίου – Οπτικοακουστικό μήνυμα του Δήμου Τανάγρας για την παγκόσμια ημέρα υγείας
/ / /

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 7 Απριλίου – Οπτικοακουστικό μήνυμα του Δήμου Τανάγρας για την παγκόσμια ημέρα υγείας

Με μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης εύχεται «χρόνια πολλά» ο Δήμος Τανάγρας, για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Σήμερα που η πανδημία του κορωνοϊού έχει κατακλύσει την ζωή μας, είναι επιτακτική ανάγκη να θυμηθούμε τι σημαίνει «ευεξία», να μάθουμε να βαδίζουμε όλοι μαζί στον δρόμο της πρόληψης και της υγείας.

Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου επιμελήθηκε το συνημμένο οπτικοακουστικό πολυφωνικό  μήνυμα, προτάσσοντας την αξία της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προστασίας, σε σχέση με την υγειονομική επιβάρυνση που όλοι βιώνουμε.

Ευχαριστούμε θερμά το Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμο, γιατί μας τιμά με την παρουσία του στο μήνυμα. Ο Μακαριώτατος, πνευματικός πατέρας όλων μας, βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, προσφέροντας δύναμη και αγάπη , με τον σοφό λόγο του, φωτίζοντας την δύσβατη πορεία μας προς την λύτρωση.

Ευχαριστούμε τον ιατρό κ. Παπαϊωάννου Σπύρο για την ευγενική συμμετοχή του στο οπτικοακουστικό μήνυμα.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία αυτής της μικρής παρουσίασης και ευχόμαστε ολόψυχα «επιστροφή στην κανονικότητα» και στις αληθινές αξίες της ζωής.

Ο Δήμαρχος

Βασίλης Περγάλιας

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 12ης/2021 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ – ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 286-2021 για την ανάδειξη προμηθευτή για την προμήθεια με τίτλο Προμήθεια φορτηγού με αρπάγη