NEA

Ανακοίνωση για αλλαγή θέσης λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Δηλεσίου αύριο 2/6/21
/ /

Ανακοίνωση για αλλαγή θέσης λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Δηλεσίου αύριο 2/6/21

Ο Δήμος Τανάγρας ανακοινώνει στους κατοίκους της περιοχής Δηλεσίου, καθώς και στους εμπόρους και παραγωγούς που συμμετέχουν στην λαική του Δηλεσίου ότι:

Λόγω των συνεχιζόμενων έργων αποχέτευσης ομβρίων που εκτελούνται επί της οδού Αγίου Γεωργίου στο σημείο που διεξάγεται η λαϊκή, η λαϊκή αγορά  στις 2/6/2021     ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ  θα  γίνει στην παλιά θέση .

 Δηλαδή στις οδούς Νίκης και Παναγιώτη Λιάπη.

Ζητούμε την κατανόηση όλων, αλλά το έργο που εκτελείται είναι σημαντικό για την περιοχή του Δήλεσι και θεωρούμε ότι η αναστάτωση που δημιουργείται είναι κατανοητή από όλους σας.

Ενημερώνουμε  τους παραγωγούς και τους εμπόρους της  λαϊκής Δηλεσίου, να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των πάγκων , καθώς και το επιτρεπτό όριο των μέτρων πρόσοψης των πάγκων .

Οι παραπάνω παραβάσεις συνιστούν λόγο επιβολής προστίμου στους υπευθύνους και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, σε επόμενη φάση κλείσιμο για κάποιο χρονικό διάστημα της λαϊκής αγοράς.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

 Χαρίσης Ξενοφών

Ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» προϋπολογισμού 127.377,00 πλέον ΦΠΑ
Πρόσκληση για την 21η/2021 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής