NEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Μήνυμα κι ευχές του Δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων
/ / /

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Μήνυμα κι ευχές του Δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στην κάθε μία μαθήτρια και τον κάθε έναν μαθητή καλή επιτυχία στην πρώτη αυτή δοκιμασία-σταθμό της ζωής του.

Η συμμετοχή σας σ΄ αυτές τις εξετάσεις είναι προφανώς σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι, η επιτυχία στις πανελλήνιες δεν αποτελεί μονόδρομο και σε καμία περίπτωση δεν θα καθορίσει τη ζωή σας, γιατί σίγουρα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, που θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, αρκεί να προσπαθείτε με θέληση, αισιοδοξία και επίπονο αγώνα.

Μέσα σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία καλείσθε τώρα να δώσετε αυτή την πρώτη σημαντική μάχη της ζωής σας. Η προσπάθειά σας είναι μεγάλη, κουραστική και αξιέπαινη, οι στόχοι σας όμορφοι και η θέλησή σας να τους πετύχετε ό,τι πολυτιμότερο.

Προσπαθήστε με ήρεμη σκέψη, πίστη στον εαυτό σας και στις γνώσεις τις οποίες έχετε κατακτήσει, υπομονή, ψυχραιμία και κυρίως με σωστή διαχείριση του άγχους σας να δώσετε αυτόν τον αγώνα και να βγείτε νικητές.

Σ’ αυτή λοιπόν τη σημαντική στιγμή της ζωής σας, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη στον αγώνα σας, όπως επίσης και στους γονείς σας που στηρίζουν τις προσπάθειες και τις επιλογές σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σας σε κάθε βήμα.

Καλή Δύναμη & Καλή επιτυχία στον καθένα και στην καθεμιά σας ξεχωριστά!!

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Βασίλης Περγάλιας

ΔΤ-ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Ανακοίνωση για διενέργεια δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό στο Σχηματάρι, την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021
Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη – Μήνυμα του Δημάρχου Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια