NEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Μήνυμα κι ευχές του Δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων
/ / /

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Μήνυμα κι ευχές του Δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

«Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Η ώρα των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων έφτασε!

Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για εσάς, καθώς αντιπροσωπεύει την κορύφωση των προσπαθειών και της σκληρής δουλειάς σας.

Να έχετε αυτοπεποίθηση, να είστε ψύχραιμοι και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Να μη σταματήσετε ποτέ να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να επιμείνετε στους στόχους σας, γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας.

Οι εξετάσεις αυτές είναι απλά μια δοκιμασία, αλλά να θυμάστε ότι δεν καθορίζουν το μέλλον σας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, είστε ήδη νικητές γιατί έχετε κάνει ήδη μεγάλη προσπάθεια.

Οι οικογένειες, οι εκπαιδευτικοί και όλοι εμείς είμαστε υπερήφανοι για εσάς, είμαστε δίπλα σας και σάς στηρίζουμε. Είστε η ελπίδα μας για να γινόμαστε κάθε μέρα ως κοινωνία καλύτεροι!

Ευχόμαστε να ανταμειφθούν οι κόποι σας με το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ακολουθήσετε με επιτυχία τα όνειρά σας και τις φιλοδοξίες σας.

Σ’ αυτή λοιπόν τη σημαντική στιγμή της ζωής σας θα ήθελα προσωπικά από καρδιάς να σας ευχηθώ στον καθέναν και την καθεμιά σας: Υγεία, Υπομονή, Δύναμη & Καλή Επιτυχία στον αγώνα, που ξεκινάτε!»

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Βασίλης Περγάλιας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ για την παράταση των δηλώσεων καθαρισμού οικοπέδων στην ψηφιακή πλατφόρμα  akatharista.apps.gov.gr
Πρόσκληση στην 13η/2024 τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τανάγρας