NEA

                                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με θέμα Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ Ιουλίου 2023
/ /

                                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με θέμα Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ Ιουλίου 2023

Ο Δήμος Τανάγρας,  Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Βοιωτίας για την υλοποίηση των δράσεων του Ε.Π «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD,) πρόκειται να διανείμει τρόφιμα,  σε εκατόν πενήντα επτά (157) νοικοκυριά (ωφελούμενοι του προγράμματος).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 στο «παλαιό Δημαρχείο» Σχηματαρίου (Δ/νση: Ιοκάστης 17). Η διάρκεια της διανομής έχει οριστεί από  9:30π.μ έως 1:30μμ

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με γραπτό μήνυμα (sms ή/και email) είτε τηλεφωνικά (στις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η αποστολή γραπτής ειδοποίησης) για να προσέλθουν στο σημείο διανομής με ραντεβού (τήρηση υγειονομικών μέτρων και καλύτερη ροή εξυπηρέτησης των δικαιούχων).

Οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να επιδείξουν στο σημείο διανομής βεβαίωση ΑΜΚΑ και ΑΔΤ. Επίσης, στις περιπτώσεις που η παρουσία των ωφελουμένων δεν είναι αυτοπρόσωπη, οι τελευταίοι υποχρεούνται να εξουσιοδοτήσουν τα πρόσωπα που θα παραλάβουν- αντ’αυτών- τα προϊόντα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΓΑΛΙΑΣ

Πίνακας αποφάσεων της 24ης/2023 τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τανάγρας
Ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ για διακοπή ρεύματος στις Δ.Ε. Σχηματαρίου και Δηλεσίου αύριο Τρίτη 11/07 από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ.